Η μεγάλη απάτη 3,2 εκατ. ευρώ με το αιμοστατικό υλικό σε δημόσιο νοσοκομείο

3 Φεβρουαρίου 2015

Εξι γιατροί και 8 υπάλληλοι Δημόσιου Νοσοκομείου πιάστηκαν στην τσιμπίδα του νόμου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε η εισαγγελία πρωτοδικών ασκώντας ποινικές διώξεις για απιστία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών.

Για ακόμα μία φορά όπως φαίνεται οι 14 κατηγορούμενοι που έχουν επιπλέον και την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο με 3.200.000 ευρώ αφού προμήθευαν για 3 χρόνια τα νοσοκομεία με αιμοστατικό υλικό χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την ερευνά η προμήθεια του υλικού γινόταν με απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Προμήθευαν για 3 χρόνια τα νοσοκομεία με αιμοστατικό υλικό χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες. Οι 14 κατηγορούμενοι,  Εξι γιατροί και 8 υπάλληλοι Δημόσιου Νοσοκομείου, φέρονται να ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο με 3.200.000 ευρώ αφού προμήθευαν αιμοστατικό υλικό χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες.

Η μεγάλη απάτη 3,2 εκατ. ευρώ με το αιμοστατικό υλικό σε δημόσιο νοσοκομείο, είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από έρευνα για την προμήθεια του υλικού και μετά από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε η εισαγγελία πρωτοδικών ασκώντας ποινικές διώξεις για απιστία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών.

Οι 14 κατηγορούμενοι που έχουν επιπλέον και την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου.

www.madata.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ