To CAS δικαίωσε τη Τίγκρες για Πουλίδο

Η Τίγκρες «νίκησε» και στο CAS στη διαμάχη που είχε με τον Άλαν Πουλίδο, κάτι που σημαίνει πως ο 25άχρονος επιθετικός ανήκει στην ομάδα του Μεξικού! Συγκεκριμένα,Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την Τρίτη πως απέρριψε την έφεση που άσκησε ο Άλαν Πουλίδο στις 18 Δεκεμβρίου, κατά την απόφασης της Ομοσπονδίας του Μεξικού, με βάση την οποία είχε δικαιωθεί η Τίγκρες… Αυτό σημαίνει πως εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό της μεξικανικής ομάδας και θα πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Πουλίδο είχε καταθέσει έφεση στις 18 Δεκεμβρίου στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, αφού η Ομοσπονδία της χώρας του είχε δικαιώσει τη Τίγκρες. Επιπλέον, είχε ζητήσει από τη FIFA προσωρινή άδεια μεταγραφής, ώστε να μπορέσει να παίξει σε όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο και μέχρι να δικάσει την υπόθεση το CAS.

Να θυμίσουμε πως η Τίγκρες έλεγε εδώ και μέρες ότι έχει ενημερωθεί για την απόφαση του CAS και μιλούσε για δικαίωση. Κάτι που το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε γνωστό την Τρίτη, κοινοποιώντας την απόφαση και στην ιστοσελίδα του.

Σχετικά άρθρα