Ελληνική ομάδα μπάσκετ κατεβάζει ρολά ! ΤΕΛΟΣ!

3 Φεβρουαρίου 2015

Είναι ορατό εδώ και πολύ καιρό. Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2, πριν ακόμα γευτεί το πικρό ποτήρι (κι έτσι όπως συνέβη αυτό, στην τελευταία φάση της σεζόν) του υποβιβασμού από τα “σαλόνια” στα στενά μονοπάτια της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας. Ο Ηλυσιακός παραπαίει. Κι επειδή δεν μπορεί να αιωρείται, δεν μπορεί να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ήρθε η στιγμή της δύσκολης απόφασης: τηςαποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Στην ομάδα των Ιλισίων ήταν στραβό το κλήμα, ήρθε και το (βαρύ και άδικο) πρόστιμο από το ΙΚΑ, για να διαλύσει τις όποιες δομές υπήρχαν, να αφαιρέσει το δικαίωμα στην ελπίδα, να σβήσει το φως στο βάθος του τούνελ. Η διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν (οικονομικά) οι ΚΑΕ από τις ερασιτεχνικές ομάδες, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΟΚ), η εν γένει αδιάφορη στάση πολλών στους οποίους απευθύνθηκε για βοήθεια ο Παντελής Γαμπιεράκης, είναι κομμάτια από το παζλ της θλίψης.

Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Ηλυσιακός θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Είναι μια πράξη ευθύνης και προς τα παιδιά της ομάδας, που δίνουν μια άνιση (κι εν πολλοίς άδικημάχη, αλλά και προς τις άλλες ομάδες, που δίχως λόγο επιβαρύνονται με έξοδα μετακίνησης.

Το πότε θα υλοποιηθεί (η λογική λέει άμεσα) είναι κάτι που θα αποφασίσει ο έχων την ευθύνη, αλλά και τη δύσκολη αποστολή. Υπάρχουν δεκάδες λεπτομέρειες (που μόνο λεπτομέρειες δεν είναι), οι οποίες πρέπει να ρυθμιστούν, όμως είναι δεδομένο ότι οσονούπω πέφτουν τίτλοι τέλους.ebasket

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Rabindranath Tagore
Η Σκέψη της ημέρας
Rabindranath Tagore