5 Μυστικά για καλοσχηματισμένα φρύδια

4 Φεβρουαρίου 2015

1.       Αγοράστε ένα μολύβι φρυδιών

Το μολύβι φρυδιών θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος για αυτό το λουκ. Είναι ιδανικό  για να καλύψετε τα κενά που υπάρχουν στη γραμμή των φρυδιών και σας βοηθούν να πετύχετε το πυκνό λουκ που είναι τόσο in αυτή την εποχή. Φροντίστε να επιλέξετε την απόχρωση που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό σας  χρώμα και να το χρησιμοποιείτε πάντα με μέτρο. Χρησιμεύει στον σχηματισμό του φρυδιού,  σας βοηθάει να ζωγραφίσετε τις γωνίες και τις γραμμές. 

2.       Επενδύστε σε ένα kit φρυδιών

Συνήθως περιέχουν ένα ειδικό πινέλο και μίνι τσιμπιδάκι ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας. Με τη σκιά σχηματίζετε τα φρύδια σας και το ειδικό τζελ συμβάλλει στη διατήρηση του σχήματος που θα τους δώσετε για όλη τη μέρα. Η εφαρμογή του είναι εύκολη και γρήγορη, για να έχετε πάντα περιποιημένα φρύδια.

3.       Απλώστε τζελ φρυδιών

Είναι ιδανικό tip για όσες γυναίκες έχουν σγουρές τριχούλες φρυδιών. Αυτές οι ατίθασες τριχούλες χαλάνε το σχήμα των φρυδιών, με το ειδικό τζελ παραμένουν στη θέση τους και έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Αναρωτιέστε γιατί πάντα οι celebrities καλοσχηματισμένα φρύδια; Αυτό είναι το make up tip που ακολουθούν και το καλύτερο μυστικό είναι ότι είναι κοστίζει ελάχιστα. 

4.       Βγάζετε τα φρύδια σας τακτικά

Μην περιμένετε να μεγαλώσουν τα φρύδια σας πολύ για να αρχίσετε να τα βγάζετε. Όταν μεγαλώνουν πολύ οι τρίχες είναι πολύ εύκολο να χαλάσει το σχήμα τους και να μην μπορείτε να το πετύχετε ξανά. Είναι προτιμότερο να αφαιρείτε τις τρίχες τακτικά ώστε το σχήμα να παραμένει αναλλοίωτο.

5.       Απλώστε σκιά στο κόκκαλο των φρυδιών

Αναδεικνύοντας το κόκκαλο των φρυδιών με μία απαλή ιριδίζουσα σκιά, τονίζετε άψογα το σχήμα σας. Εκτός από αυτό είναι και ένας πολύ καλός τρόπος να καλύψετε τις τρίχες που έχουν αρχίσει να φυτρώνουν χωρίς να χαλάσετε το σχήμα των φρυδιών σας.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ