Στο «Καραϊσκάκη» η προσοχή

Με την Κέρκυρα να υποδέχεται τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό τον Εργοτέλη ανοίγει το πρόγραμμα της 22ης και εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κοντράρεται στο στάδιο Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο. Ο Σαντάνα έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή των ερυθρόλευκων ενώ από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος θέλει να κλέψει ότι μπορεί από το παιχνίδι.
Οι ομάδες έχουν κλείσει τις μεταγραφές τους καθώς εξέπνευσε η προθεσμία την Δευτέρα και άπαντες περιμένουν να δουν πως θα παρουσιαστούν μετά τις τελευταίες προσθήκες στα ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη καθώς ήδη βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Ο Αστέρας υποδέχεται τον Πλατανιά με τον Μάσα να έχει επιστρέψει και θέλει τη νίκη στο Θ. Κολοκοτρώνης.
Τέλος ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους Ζωσιμάδες.
Ο Παναθηναϊκός έχει «ρεπό» καθώς θα έπαιζε κόντρα στη Νίκη Βόλου. Ενώ αύριο το παιχνίδι του Πανθρακικού με την Καλλονή κλείνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός-Νίκη Βόλου (άνευ αγώνα)
15:00 Κέρκυρα – Λεβαδειακός (Novasports 3) Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) 15:00 Παναιτωλικός – Εργοτέλης (Novasports 2) Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
17:15 Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος (Novasports 6) Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς (Novasports 7) Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) 17:15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (Novasports 2) Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια (Novasports 3) Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
19:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Novasports 1) Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου
19:30 Πανθρακικός – Καλλονή (Novasports 1) Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)
Αναλυτικά η βαθμολογία:

Σχετικά άρθρα