Μεταγραφές τύπου… Μπεργκ

4 Φεβρουαρίου 2015

Δεν βρίσκεις κάθε μέρα Μπεργκ, αλλά στον Παναθηναϊκό στοχεύουν να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το ξεκαθάρισμα θεωρείται δεδομένο με τη φυγή 8-9 παικτών, όπως επίσης και η ενίσχυση με παίκτες που θα έρθουν για να αλλάξουν επίπεδο τον σύλλογο.

Ηδη καταρτίζεται το πλάνο για έλευση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στα πρότυπα του Μάρκους Μπεργκ. Κατά το… «τρεις Πιζάρο» του Ανδρέα Βγενόπουλου εν έτει 2009, οι Πράσινοι στοχεύουν στην απόκτηση τουλάχιστον δύο  ποδοσφαιριστών τύπου Μπεργκ που θα προσφέρουν ποιοτικές λύσεις και αναβάθμιση του επιπέδου των Πρασίνων στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

Εκεί εντοπίζεται άλλωστε και η μεγαλύτερη πληγή της ομάδας, που δεν έχει έναν παίκτη να κάνει διαφορά κυρίως στα χαφ. Εξ ου και η προτίμηση που υπάρχει για ενίσχυση με έναν κεντρικό χαφ.

Ηδη οι διοικούντες το Τριφύλλι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στις αγορές του εξωτερικού προκειμένου να εντοπίσουν δελεαστικά ονόματα, ενώ το σκάουτινγκ θα ενταθεί το προσεχές διάστημα ούτως ώστε (όσο αυτό είναι δυνατόν) να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αποτυχίας…

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Friedrich Nietzsche
Η Σκέψη της ημέρας
Friedrich Nietzsche