«Θέλουμε ανθρώπινες συνθήκες στην Τούμπα»

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ.Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ , Γιάννης Βρέτζο.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση δήλωσε:

«Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια του υπουργού για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, εδικά στα θέματα βίας, κάτι που μας απασχολεί όλους».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όσον αφορά στο ντέρμπι της Κυριακής θα ήθελα η φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι ίδια με αυτή που είχε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο από εμάς και μην γίνουν οι περσινές κτηνωδίες που έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να διεξαχθεί το ματς με ανθρώπινες συνθήκες μπορεί να το πράξει. Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ μας είχε ευχαριστήσει για τη φιλοξενία στον πρώτο γύρο και θυμίζω επίσης ότι ο ΠΑΟΚ μας νίκησε με 2-1 και εγώ πρώτος πήγα και έδωσα συγχαρητήρια στον Αναστασιάδη. Αυτά είναι ανθρώπινα και αυτά πρέπει γίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν πρέπει να πάμε να συζητάμε πως θα πάει να παίξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα , ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει σε ανθρώπινες συνθήκες».

Για το αν θα πάει στην Τούμπα ο ίδιος όπως φημολογείται: «Η σκέψη μου είναι να πάω στην Τούμπα παρότι έχουν εκφράσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την επιθυμία να μην πάω. Θέλω να είμαι εκεί όμως, και να φροντίσω να μην αντιμετωπίσει η ομάδα όσα έγιναν πέρυσι. Το σκέφτομαι, δεν θέλουμε να προκαλέσουμε. Ο ΠΑΟΚ λέει να μην πάω στην Τούμπα, η θέληση μου είναι να συνοδέψω την ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τα αγωνιστικά και το βαρύ πρόγραμμα: «Αγωνιστικά είμαστε πολύ καλά. Τον Ολυμπιακό δεν το φοβόμαστε στα δύσκολα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες».

Σχετικά άρθρα