Κωνσταντινίδης: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο ΠΑΟΚ έκανε κοιλιά και πλέον πρέπει και μπορεί να γυρίσει την αρνητική κατάσταση που επικρατεί, τόνισε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης σε συνέντευξη που έδωσε στη NOVA.
Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό: «Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός στο πρώτο, εμείς προσπαθήσαμε στο δεύτερο, δυστυχώς όμως στο τέλος δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτό. Έχουμε ένα παιχνίδι μέσα στον ΟΦΗ πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να υποδεχθούμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας».
Για τις επιπτώσεις αυτής της ήττας: «Κάθε αγώνας είναι ένα δίδαγμα. Νομίζω αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ακόμα και να μην μπορείς να κερδίσεις δεν πρέπει να χάνεις. Ακόμα και ο ένας βαθμός εδώ μέσα θα ήταν πολύτιμος για τη συνέχεια».
Για τις μέτριες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα: «Κάθε ομάδα περνά δύσκολες στιγμές. Εμείς κάνουμε την κοιλιά μας τώρα. Μπορούμε να γυρίσουμε την αρνητική κατάσταση που επικρατεί, αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Νομίζω θα τα καταφέρουμε. Έχουμε 12-13 ματς. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση λόγω των οικονομικών του κυρίως. Έχουν φύγει πάρα πολλοί παίκτες, αλλά είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και έχει μια δύσκολη έδρα ο ΟΦΗ. Θα κάνουν το παν από την πλευρά τους να νικήσουν, όπως θα το κάνουμε κι εμείς».

Σχετικά άρθρα