Σάββας: «Μόνο ποδόσφαιρο στην Τούμπα»

 
Στις δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου τόνισε ότι στον Πειραιά έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού και δεν πανηγυρίζουν πρόωρα την κατάκτηση του τίτλου. Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 
 
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως έχω πει και προ ημερών ο Ατρόμητος μετά τον Ολυμπιακό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και όπως είδατε επαληθεύτηκα πλήρως γιατί έγινε ένα πολύ ωραίο και δύσκολο παιχνίδι. Νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κανείς δεν θα σε ρωτάει αύριο, μεθαύριο αν έπαιξες ωραίο ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι βαθμοί. 
 
Πιστεύω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά με αυτό που ενθουσιάστηκα ήταν το πώς συμπεριφέρθηκαν όλοι οι παίκτες στον Κούλη Δουρέκα, πως τον αποθέωσε ο κόσμος και πως απέδειξε ο Ολυμπιακός ότι είναι μία οικογένεια άξια προς μίμηση. Ο Κούλης είναι ένα καταπληκτικό παιδί και έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι χρόνια δίπλα μου, είναι από τα πιο πολύτιμα στελέχη του Ολυμπιακού, είναι πολύ δυνατός και η χαρά μου όπως και όλων των Ολυμπιακών είναι τεράστια που τον ξαναείδαμε δίπλα μας. Εύχομαι όλα να περάσουν και να είναι πάλι μαζί μας. 

Σχετικά άρθρα