Σφραγίδα τίτλου στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός έφερε μέσα σε ένα δίμηνο τούμπα τις διαφορές στη βαθμολογία, από τους πέντε βαθμούς που ήταν πίσω από την κορυφή πέρασε στο +8 και πλέον ξέρει ότι εάν νικήσει την Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ θα έχει αγκαλιάσει τον 42ο τίτλο του. 
 
Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τις δέκα σερί νίκες τους στο πρωτάθλημα, τις διαδοχικές απώλειες των αντιπάλων τους, αλλά και την αλλαγή στο κλίμα της ομάδας με την έλευση του Βίτορ Περέιρα που έχει επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και σύνολο τερμάτων 23-2. 
 
Στον Ολυμπιακό υπάρχει αποφασιστικότητα για νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ ώστε να αφιερωθεί στα θύματα της Θύρας 7, ανήμερα της συμπλήρωσης 34 χρόνων από την τραγωδία στο Καραϊσκάκη. 
 
Με τον Ρομπέρτο έτοιμο να επιστρέψει, τον Μήτρογλου να έχει βάλει 10 γκολ στα τελευταία 10 ματς, τον Σαντάνα να δίνει μεγαλύτερη ποιότητα και σιγουριά στην άμυνα, τον Τσόρι ηγέτη και τους υπόλοιπους σε διαρκή βελτίωση, ο Ολυμπιακός συνεχίζει με στόχο να «καθαρίσει» τον τίτλο με νίκη επιβεβαίωσης στην Τούμπα και να ασχοληθεί με τους άλλους στόχους του, όπως τα ματς με την Ντνίπρο για την Ευρώπη και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. 
 
Ο δε Περέιρα αξιοποιεί όλους τους παίκτες του ρόστερ, κάνει προσεγμένο ροτέισον και δουλεύει συνεχώς ώστε να διορθώνει ατέλειες και να βελτιώνει την ομάδα του μέσα από τα διαδοχικά παιχνίδια. 

Σχετικά άρθρα