Νίκη στο κατάμεστο ΣΕΦ

Με τον Κάιλ Χάινς να επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη στο πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα.
Άρωμα Κωνσταντινούπολης θα έχει σήμερα το ΣΕΦ με τον Χάινς όμως να βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με την Ρωσική Αρκούδα απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ, pamesports.gr).
Άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν τη νίκη η οποία όχι μόνο θα τους δώσει τεράστιο αβαντάζ στην υπόθεση πρόκριση αλλά θα ρεφάρουν και τις ήττες από Φενέρ και Εφές στην Πόλη.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης ωστόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει την καλύτερη επίθεση. Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταστρώσει όλες αυτές τις μέρες τα σχέδια του για να σταματήσει τα πυροβόλα των Ρώσωνβ και μένει να εφαρμοστούν στο παρκέ. Ο ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού τα εισίτηρια έχουν εξαντληθεί και ο κόσμος ετοιμάζει ένα ζεστό χειροκρότημα για τον Κάιλ Χάινς.
Τα προβλήματα του Ολυμπιακού είναι γνωστά. Αγραβάνης και Παπαπέτρου είναι εκτός μάχης, ενώ για την ομάδα του Ιτούδη απόντες θα είναι πέραν του Βίκτορ Κριάπα και ο Άαρον Τζάκσον. Ωστόσο το βαρύ πυροβολικό, Σόνι Γουίμς, επιστρέφει αλλά μετά απο μεγάλο διάστημα απουσίας μένει να φανεί η κατάσταση του.
Στο μεταξύ η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει την βράβευση του Χάινς ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στις κατακτήσεις της Ευρωλίγκας.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Σάσα Πουλκ από την Σλοβενία, ο Καρμέλο Πατερνικο από την Ιταλία και Μίλια Βοϊνοβιτς από τη Σερβία.

Σχετικά άρθρα