ΣΟΚ στην tv: Πρωινή εκπομπή έδειξε εικόνες πορνό!

5 Φεβρουαρίου 2015

Ο πλανήτης μετράει αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που το πολυαναμενόμενο 50 shades of grey θα προβληθεί στους κινηματογράφους. Η στιγμή αυτή φτάνει, μια και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που γιορτάζουν όλοι οι ερωτευμένοι.

Ένα ατυχές όμως συμβάν που έλαβε χώρα στην πρωινή εκπομπή της Βρετανίας, The Morning, έκανε όλους τους χρήστες των social media να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά.

Αιτία η απόφαση των υπευθύνων να παραδώσουν μαθήματα δεσίματος στο κρεβάτι για αρχάριους. Για το λόγο αυτό ένα ζευγάρι, που φορούσε μόνο τα απαραίτητα, έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό πως ακριβώς γίνεται.

Στη συνέχεια όμως οι δυο τους έγιναν ακόμα πιο τολμηροί και χρησιμοποίησαν μια σειρά από sex toys, τα οποία θα «πρωταγωνιστήσουν και στην ταινία».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Christine Bleakely και Philip Schofield, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να το περάσουν ως κάτι χαλαρό, οι χρήστες όμως των social media εξέφρασαν έντονα την αντίδρασή τους για όσα είδαν, ζήτησαν την παραίτησή των δυο τους και την επίσημη συγγνώμη του καναλιού.

Περιοδικό People Greece 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...