Ήλιος σε αντίθεση με Δία και Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη: Συναισθηματικό κομφούζιο και ερωτικές περιπέτειες!

5 Φεβρουαρίου 2015
Στις 6 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα, η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τη Παρθένο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα γίνει αιτία συγκρούσεων, συγκινησιακών καταστάσεων και έξαρσης συναισθημάτων. Συχνά χωρίς καμία λογική εξήγηση. Ίσως είναι η δυσαρέσκεια στην ερωτική ζωή, η αιτία των ξεσπασμάτων. Ίσως η αδυναμία να γίνουμε αυτό που επιθυμούμε απέναντι στον άλλον που ξαφνικά μας απορρίπτει. Σε κάθε περίπτωση, είναι τεταμένες ώρες, που μπορεί να φέρουν σύγκρουση μεταξύ των συντρόφων, αλλά και με γυναικεία άτομα.
 
Δεν αποκλείεται να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά ή υπόγεια, ώστε να προωθήσουμε τον εαυτό μας. Επίσης, διαφωνίες με την οικογένεια είναι πιθανές. Ευτυχώς η επίδραση της όψης θα κρατήσει μόνο λίγες ώρες, αφού η διάθεση θα ανέβει, την ίδια μέρα, υπό την επήρεια του Δία, έστω και μέσα από την αντίθεση με τον Ήλιο.

Ήλιος σε αντίθεση με Δία

Ο Ήλιος λοιπόν στον Υδροχόο, θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με το Δία στον Λέοντα, χαρίζοντας μας ευκαιρίες, αισιοδοξία, προσωρινές απολαύσεις και μία διάθεση για πολυτέλεια, για το περιττό και το υπερβολικό. Το λαμπερό, το ακραίο, το αποκλειστικό. Βασική επιθυμία η επέκταση σε κάθε επίπεδο: κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό, πνευματικό.
 
Τις μέρες αυτές ωστόσο, θα βρεθούμε να πιέζουμε καταστάσεις να “τρέξουν” και να πάρουν μία ευνοϊκή εξέλιξη. Ειδικά επαγγελματικές προτάσεις θα πρέπει να μελετηθούν εξονυχιστικά, αφού ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ