Ελπίδες για Κλάους, ανεβαίνει ο Τζιόλης

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Την επομένη της “βαριάς” ήττας από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο οι “ασπρόμαυροι” βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό ματς να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης με τις ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών να έχουν υποχωρήσει και την επιστροφή του στις προπονήσεις να πλησιάζει. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στο δικέφαλο δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από εξόστωση στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Όσον αφορά στον Χέντβιγκες Μαντούρο, ο Ολλανδός υποβλήθηκε σε ακτινογραφία η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υπέστη κάταγμα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού αλλά έχει τραυματιστεί στους συνδέσμους. Ξεκίνησε αγωγή και θα του τοποθετηθεί για 4-5 εβδομάδες ειδικός νάρθηκας προκειμένου να σταθεροποθηθεί ο αγκώνας του και σε 2-3 εβδομάδες αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί το απόγευμα (17:30) της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Σχετικά άρθρα