«Για τη νίκη στην Τούμπα»

Πολύ ικανοποιημένος από τις πρώτες εμπειρίες του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Φελίπε Σαντάνα και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Τούμπας τονίζοντας ότι ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του είναι να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και να κάνει αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ενθουσιασμένος από την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο, από τις εκδηλώσεις του κόσμου και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η απόδοσή του θα βελτιώνεται διαρκώς όσο προσαρμόζεται καλύτερα και ο ίδιος στις νέες συνθήκες. 
 
Πυρετωδώς προετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Βίτορ Περέιρα που μελετά διαρκώς τον τρόπο παιχνιδιού των Θεσσαλονικέων και θέλει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα διαβασμένος για το πρώτο ντέρμπι της καριέρας του στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος θα λάβει μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις την οριστική απόφαση για το αν θα επαναφέρει τον Ρομπέρτο ή δεν θα ρισκάρει άμεση επιστροφή του, με τον Ισπανό πάντως να προπονείται κανονικά με την ομάδα και να δηλώνει διαθέσιμος για την Τούμπα. Στην 11άδα θα γυρίσουν πάντως οι υπόλοιποι βασικοί αμυντικοί που δεν έπαιξαν με τον Ατρόμητο, δηλαδή ο Ομάρα, ο Μασουακού και ο Σιόβας. 
 
Σήμερα θα κάνει δήλωση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει περάσει ήδη το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της αποστολής στη Θεσσαλονίκη. Κι ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να συμβούν τα περσινά γεγονότα στο ματς του Κυπέλλου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του σε ομάδα και προπονητή, ζητώντας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα δύσκολα και κρίσιμα ματς που ακολουθούν στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συνεχίζει ο σύλλογος σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Σχετικά άρθρα