Ο Πέλκας εντυπωσιάζει, ο ΠΑΟΚ τον «χάνει»

Τα αγωνιστικά διαπιστευτήριά του καταθέτει ο Δημήτρης Πέλκας στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σετούμπαλ. Πριν από λίγες ημέρες σημείωσε ένα ακόμη εξαιρετικό γκολ. Από την αρχή του 2015, ο άσος του ΠΑΟΚ έχει σημειώσει τέσσερα γκολ με την φανέλα της Σετούμπαλ.
Σπάει όλα τα «κοντέρ» λοιπόν η αγωνιστική άνοδος του Δημήτρη Πέλκα, που αποδεικνύεται τόσο από τα γκολ που πετυχαίνει με την φανέλα της Σετούμπαλ, όσο και από την αυξημένη του απόδοση. 
Ο Πέλκας προχθές πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ «κρεμώντας» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δείχνοντας δείγματα της αγωνιστικής του αξίας. Το δυστύχημα για τον ΠΑΟΚ, είναι πως αυτή την στιγμή, εάν αποφασίσει να διεκδικήσει την επιστροφή του παίκτη από την Πορτογαλία, θα πρέπει να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ για να τον φέρει και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Και όλες αυτές οι κινήσεις, εφόσον αποφασιστεί να γίνουν από την ΠΑΕ, θα πρέπει να γίνουν μέχρι το καλοκαίρι. Ύστερα ο παίκτης μπορεί να χαθεί.
 Ακόμη και τώρα, ο Πέλκας έχει δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, με την έναρξη της συνεργασίας του να αρχίζει το καλοκαίρι.
Τα λάθη που έγιναν στην υπόθεση Πέλκα, δεν πρέπει να επαναληφθούν για άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ ανεξάρτητα εάν στο άμεσο μέλλον οι επιτελείς του Δικεφάλου κινηθούν άμεσα για να τον αποκτήσουν και πάλι.

Σχετικά άρθρα