Δύο όβερ και μία ισοπαλία

105. ΑΝΖΕ-ΤΟΥΡ ΟΒΕΡ 1.90
Σε περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου δίμηνου να πλησιάσουν στους τρείς πόντους την τρίτη προνομιούχο θέση στη Β’ Γαλλίας. Κύριο χαρακτηριστικό της Ανζέ, αυτό το χρονικό διάστημα είναι η άνεση που δείχνει στο σκοράρισμα άλλωστε έχει στο ρόστερ τον πρώτο σκόρερ της Κατηγορίας, τον Κοζιά, που έχει φτάσει τα 14 γκολ έως τώρα. Επίσης επιθετική είναι η φιλοσοφία της φιλοξενούμενης η οποία από εκεί που “ψυχορραγούσε” κατάφερε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία να πάρει εννέα βαθμούς στα τέσσερα τελευταία μας και να βρίσκεται πλέον πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός έδρας παίζει άκρως επιθετικά και αυτό το φανερώνουν τα πρόσφατα ματς όπου νίκησε 2-1 τη Βαλενσιέν, 3-0 τη Ντιζόν και πήρε 2-2 στην Κλερμόν. Οβερ λέει η λογική σε αυτή την αμφίρροπη αναμέτρηση.
108. ΚΛΕΡΜΟΝ-ΝΙΟΡ Χ 2.85
Αμφότερες έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή στην Κατηγορία άλλωστε τους χωρίζει ένας μόνο βαθμός και δύο θέσεις στην κατάταξη. Εχουν πρώτο μέλημα την άμυνα και το σκεπτικό και των δύο κλαμπ είναι να μην χάσουν παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό το αποτέλεσμα έχει φέρει πέντε φορές σε 10 εντός έδρας ματς η γηπεδούχος και έξι σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις η φιλοξενούμενη. Τα μεταξύ τους επιπρόσθετα είναι “σφιχτά”ματς καθώς έχουν εμφανιστεί εννέα σερί under ανεξαρτήτως έδρας.
125. ΤΡΑΠΑΝΙ-ΚΑΡΠΙ ΟΒΕΡ 1.70
Η αμυντική συμπεριφορά της γηπεδούχου δεν είναι σε καμία περίπτωση όπλο για να περάσει τη σεζόν δίχως αναταράξεις. Με σημαντικότερο πρόβλημα την έφεση στο να δέχεται εύκολα το γκολ μετρά πέντε ήττες και τρείς μόνο πόντους συγκομιδή από τις 20 Δεκεμβρίου με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στην 15η θέση. Πλέον το μυαλό των παικτών είναι στην αποφυγή του υποβιβασμού ωστόσο θα είναι δύσκολο καθώς έχασε σημαντικούς παίκτες στη μετεγγραφική περίοδο. Σήμερα θα έχει και απουσίες βασικών σε όλες τις γραμμές. Η Κάρπι είναι μια κλάση ανώτερη ως ομάδα κι αυτό αποτυπώνεται από την πρωτιά στη Serie B αλλά και τους οκτώ βαθμούς διαφορά που έχει από την δεύτερη Μπολόνια. Θα είναι κι αυτή εύθραυστη απόψε ανασταλτικά καθώς απουσιάζουν οι δύο βασικοί στόπερ. Με δεδομένο ότι αμφότερες έχουν έφεση στα υψηλά σκορ τον τελευταίο μήνα το όβερ δείχνει πολύ πιθανό.

Σχετικά άρθρα