Ερωτηματικά για στόπερ-γκολκίπερ

 
 Ο Περέιρα θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για Ρομπέρτο ή Μέγιερι στην Τούμπα, ενώ Σαντάνα, Σιόβας και Αυλωνίτης διεκδικούν τις δύο θέσεις των στόπερ. Τιμή στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 σε Καραϊσκάκη και Τούμπα. 
 
Ανοιχτή έως την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα παραμείνει η τελική απόφαση του Βίτορ Περέιρα για τη θέση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος έχει σε ετοιμότητα τόσο τον Ρομπέρτο όσο και τον Μέγιερι, με τον Ισπανό να προπονείται κανονικά αλλά και τον Ούγγρο να έχει ρυθμό από τις τελευταίες σερί συμμετοχές του.
 
Σαντάνα και Σιόβας είναι φαβορί για τις θέσεις των στόπερ, με μοναδικό ενδοιασμό το ότι δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί εν αντιθέσει με το δίδυμο Σιόβα-Αυλωνίτη, αλλά και αυτό του Αυλωνίτη με τον Σαντάνα που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο. 
 
Οι υπόλοιπες θέσεις φαίνεται πως είναι αποφασισμένες με τους Ομάρ, Μασουακού, Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι, Αφελάι, Ντοσεβί και Μήτρογλου. Με τον Ντουρμάζ να διεκδικεί πάντως μια θέση στις πτέρυγες. 
 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα τιμήσουν στην Τούμπα τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, φορώντας περιβραχιόνια με την ημερομηνία της τραγωδίας και μπαίνοντας στο γήπεδο με ένα πανό, όπως είχαν κάνει και πέρσι στο γήπεδο της Βέροιας. 
 
Το ετήσιο μνημόσυνο με όλους τους παράγοντες, προπονητές και αθλητές των τμημάτων του Ολυμπιακού θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (14.00) στο Καραίσκάκη.

Σχετικά άρθρα