Λάνγκφορντ: «Θα είναι τρελή η ατμόσφαιρα…»

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Κέβιν Λάνγκφορντ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ έγραψε:

“Καλώς ήρθατε στην έκδοση του μπλογκ μου αυτής της εβδομάδας. Τα κατάφερα γι’ ακόμη μια βδομάδα αν και δεν ήταν και πολύ καλή.

Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι του Άρη την περασμένη Κυριακή. Το είχα ξεκαθαρίσει πως άποψή μου ήταν ότι δεν έπρεπε να αναγκαστούμε να παίξουμε αυτό το ματς, αλλά παρόλα αυτά πήγαμε και καταβάλλαμε την μέγιστη προσπάθεια. Κάναμε κάποια λάθη που πρακτικά μας κόστισαν το παιχνίδι. Ευτυχώς που παίζουμε ξανά το Σάββατο και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Ειλικρινά, ανυπομονώ να παίξουμε με τον Άρη στο γήπεδό μας. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, χωρίς βέβαια να συμβεί κάτι τρελό. Το χρειαζόμαστε αυτό το ματς γιατί έχουμε κάνει τρεις ήττες στη σειρά και θέλουμε να το κερδίσουμε για τους οπαδούς μας.

Ένα άλλο πράγμα με το οποίο θέλω να καταπιαστώ είναι το φτύσιμο. Το να φτύνεις ανθρώπους για να είμαι ακριβής. Δείχνει αδυναμία και είναι αηδιαστικό. Το λέω σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Οι ενήλικες δεν μπορεί να φτύνουν άλλους ανθρώπους. Ειδικά μεσήλικες ενήλικες. Αναφέρομαι στον ηλικιωμένο κύριο που καθόταν σε θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και έφτυσε συμπαίκτη μου πιάνοντας ταυτόχρονα τα γεννητικά του όργανα και δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο. Απλώς για λύπηση. Εύχομαι να μην έχει παιδιά. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως θα ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι αν πήγαινα στο χώρο εργασίας τους, τους έφτυνα και τους πετούσα πράγματα. Αμφιβάλω αν θα εκτιμούσε κανείς τέτοια συμπεριφορά.

Προχωρώ κατευθείαν στην Τετάρτη γιατί Δευτέρα και Τρίτη ήταν χωρίς σημασία ή απλά δε θυμάμαι τι συνέβη τότε. Είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Eurocup εναντίον της Λιμόζ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και όλοι πάλεψαν τόσο σκληρά. Δεν ανταποκριθήκαμε όμως στο τέλος. Ήταν η ευκαιρία μας για την πρόκριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου.

Θα’ θελα με την ευκαιρία να καλωσορίσω τους δύο καινούριους μας παίκτες, τον Δημήτρη και τον Εντι. Είναι καλά παιδιά και μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα. Αν επιστρέψω. Τα λέμε τότε”.

Σχετικά άρθρα