Τρεις μήνες εκτός ο Μπέτο (pics)

Απώλειες… έχει και η Σεβίλλη από τον αγώνα που έγινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι χάνουν για τρεις μήνες τον Μπέτο! 

Ο βασικός τερματοφύλακας τραυματίστηκε ύστερα από μονομαχία με τον Καρίμ Μπενζεμά στον αγώνα της Τετάρτης και έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν από το ημίχρονο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Παρασκευή έδειξαν ότι έχει υποστεί εξάρθρωση τρίτου βαθμού και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σχεδόν το υπόλοιπο της σεζόν.

«Είναι πολύ άσχημο για τον ίδιο και για την ομάδα. Οι τραυματισμοί στον ώμο είναι πολύ δύσκολοι. Χάνουμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι. Από την πλευρά του ο Μπέτο ανέφερε πως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ο τραυματισμός , εάν ο Σέρχιο Ράμος δεν έδειχνε τόσο… ζήλο στην φάση, κατηγορώντας τον άσος της «βασίλισσας»! 

Έτσι, η ομάδα της Ανδαλουσίας μένει πλέον με τους Σέρχιο Ρίκο και Μαριάνο Μπαρμπόσα για να υπερασπιστεί την εστία τους, συν νεαρούς πορτιέρο από τους «μικρούς» του συλλόγου…

 

Σχετικά άρθρα