Ακόμα πιο… ψηλά η Σταντάρ

Στην 3η θέση ανέβηκε η Σταντάρ Λιέγης, καθώς και με τον νέο της τεχνικό έφτασε σε νίκη, 3-0 εντός έδρας τη Μουσκρόν στο βαλονικό ντέρμπι για την 25η αγωνιστική. Η ομάδα της Λιέγης έφτασε εύκολα στην επιτυχία, με τρία γκολ έως το 26’ και έμεινε για 6η αγωνιστική αήττητη (5-1-0). Πέτυχε την 3η σερί νίκη και ανέβηκε στους 43 βαθμούς, στο -1 από την 2η θέση και την Άντερλεχτ. Η Μουσκρόν συνέχισε την αρνητική της πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές και μετράει επτά ήττες σερί (0-0-7). Έτσι, η φιλοξενούμενη είναι στο +1 από τις επικίνδυνες θέσεις και τα μπαράζ παραμονής.

Η Σταντάρ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με τρία γκολ έως το ημίωρο, με τους Μεχντί Καρσελά-Γκονζάλες (10’), Ιμόν Εζεκίελ (21’) και Ιγκόρ ντε Καμάργκο (26’), έφτασε στο 3-0. Στη συνέχεια κατέβασε ρυθμό και κοίταξε να κρατήσει το υπέρ της σκορ…

Να θυμίσουμε ότι η Σταντάρ έδιωξε απροσδόκητα τον Ντουσατελέτ (ανέλαβε αρχικά ως υπηρεσιακός), που την είχε… στρώσει ως ομάδα και πήρε τον Ρίγκα, ο οποίος έχει δουλέψει και στο παρελθόν στη Σαντάρ.

Σχετικά άρθρα