Και ξανά… ΠΑΟΚ – Άρης

Ίδιοι αντίπαλοι, ίδιος στόχος, διαφορετικό… παρκέ. Μία εβδομάδα μετά από την εξ αναβολής “μονομαχία” τους, ΠΑΟΚ και Άρης θα τεθούν και πάλι αντίπαλοι στην Πυλαία, αυτή τη φορά για την 15η αγωνιστική της Basket League. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ψάχνει “εκδίκηση” για την ήττα της περασμένης Κυριακής στο “Nick Galis Hall” και με όπλο τον κόσμο του αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Χαριτόπουλο και Σιναντίνοβιτς θα κυνηγήσει τη νίκη προκειμένου να εδραιωθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα οι “κίτρινοι”, χωρίς τον τραυματία Τόρεϊ Τόμας, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να μειώσουν τη βαθμολογική διαφορά τους από τους “ασπρόμαυρους”.
Όμως, το μενού της 15ης “στροφής” του πρωταθλήματος περιλαμβάνει κι άλλες σημαντικές αναμετρήσεις. Ο τελευταίος της βαθμολογίας Πανιώνιος θα υποδεχτεί την ΑΕΚ των… μεγάλων βλέψεων, το Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί από τον ΚΑΟΔ ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Κηφισιά, από την οποία έχει υποστεί την μοναδική ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο 7/2 17:00 ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 17:00 Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 17:00 Πανιώνιος-ΑΕΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 17:00 ΠΑΟΚ-Άρης (Novasports 3)
Κυριακή 8/2 12:30 Ολυμπιακός-Νέα Κηφισιά (ΟΤΕ Sport 3)
Δευτέρα 9/217:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2)

Σχετικά άρθρα