Δεν είναι μόνο το ντέρμπι της Τούμπας…

Η εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων LIVE στο pamesports

Το μεγάλο ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού συγκεντρώνει δικαιολογημένα τα βλέμματα όμως, το μενού της 23ης αγωνιστικής της Super League περιλαμβάνει “μάχες” σε όλα τα μέτωπα. Η αρχή γίνεται σήμερα με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Λιβαδειά , Ηράκλειο και Βέροια. Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει στις 15:00 με το ματς Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για το “τρίποντο” αλλά για διαφορετικούς λόγους. Οι Βοιωτοί θέλουν τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι Γιαννιώτες με “διπλό” θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα, στις 17:15, το Παγκρήτιο θα φιλοξενήσει το ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του Εργοτέλη και του ΟΦΗ . Στην εν λόγω αναμέτρηση ο στόχος είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες καθώς τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δίνουν “μάχη” για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται σε πιο δύσκολη κατάσταση αφού είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, 5 λιγότερους από το σημερινό αντίπαλό της. Από την πλευρά του ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί για το “τρίποντο” έτσι ώστε να προσπεράσει, έστω και προσωρινά, τον Πανιώνιο.

Στις 19:30 Βέροια και Ατρόμητος θα “μονομαχήσουν” για τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να μπουν ξανά στο παιχνίδι των play offs, ξεκινώντας από την ίδια βάση, τους 30 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
15:00 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (novasports3)
17:15 Εργοτέλης – ΟΦΗ (novasports1)
19:30 Βέροια – Ατρόμητος (novasports2)

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
15:00 Πανιώνιος – Κέρκυρα (novasports2)
17:15 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (novasports2)
17:15 Πλατανιάς – Πανθρακικός (novasports3)
19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (novasports1)

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
19:30 Καλλονή – Skoda Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης – Νίκη Βόλου 3-0 (α.α.) 

Σχετικά άρθρα