«Πάνοπλος» στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με τον Ρομπέρτο στην αποστολή και με όλους τους βασικούς παίκτες της ομάδας θα πάει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν είχε κάποια έκπληξη στην αποστολή, από την οποία κόπηκαν ο τραυματίας Μποτία , ο Εντινγκά που έχει χάσει προπονήσεις, οι Μπενίτες και Μπουχαλάκης που είχαν ενοχλήσεις, οι Σαλίνο , Γιαννούλης που είχαν αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο και ο Διαμαντάκος .

Οι 19 επιλογές του Πορτογάλου: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης , Μιλιβόγεβιτς , Φορτούνης , Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί , Ντουρμάζ , Φουστέρ , Μανιάτης , Μαζουακού , Μήτρογλου , Ντοσεβί , Κασάμι , Σαντάνα, Σιόβας , Αφελάι , Χάρα

Στην τελευταία προπόνηση οι “ερυθρόλευκοι” έριξαν το βάρος στην τακτική. Η αμυντική και επιθετική λειτουργία βρέθηκε σε πρώτο πλάνο, ενώ δουλεύτηκε αρκετά η σωστή αμυντική και επιθετική αντίδραση σε στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ). Δεν έλειψε, φυσικά, το δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες “έβγαλαν” όλα όσα δούλεψαν στις ασκήσεις νωρίτερα.

Σε ό,τι αφορά τα ιατρικά, εκτός προγράμματος με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – προσαγωγούς έμειναν οι Μπενίτες και Μπουχαλάκης. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και ατομικό. Έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Μποτία.

Σχετικά άρθρα