Σαββίδης: «Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»

Μέσω δήλωσής του ο Ιβάν Σαββίδης τονίζει πως στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αφήσει πίσω όσα προηγήθηκαν και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ τονίζει πως δεν θα προδώσει ποτέ τα συμφέροντα του “Δικεφάλου” και καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

“Στον αυριανό αγώνα πρέπει όλοι μας να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, να αφήσουμε πίσω όσα προηγήθηκαν και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Στο ποδόσφαιρο θα έρθουν κι άλλες ήττες, όμως εμείς πρέπει να έχουμε το μεγαλείο να τις ξεπερνάμε πιο δυνατοί από πριν. Μόλις μάθουμε να διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία τόσο την οργή όσο και τον ενθουσιασμό μας, τότε θα κατακτήσουμε την κορυφή.

Θέλω να δω τον κόσμο μας ενωμένο, δίπλα στην ομάδα, που τώρα -περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος- χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή μας. Η ίδια ομάδα μας απέδειξε πολλές φορές ότι την αξίζει.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να διαψεύσει αυτούς που περιμένουν να τον σταματήσουν με άδικες τιμωρίες και παράλογες ποινές .

Προσωπικά δεν έχω κουραστεί να προσφέρω και να δείχνω υπομονή στο δύσκολο δρόμο που έχουμε διαλέξει προς την κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου .

Απευθύνομαι σε αυτούς που είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, απευθύνομαι στους φίλους του ΠΑΟΚ: Χρειαζόμαστε μόνο τη θετική σας ενέργεια, σας χρειαζόμαστε για να είμαστε μαζί και στη χαρά και στη λύπη και στις νίκες και στις ήττες. Αυτός που δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της ήττας, δε θα γευτεί ποτέ το νέκταρ της νίκης.

Ποτέ δεν πρόδωσα και δε θα προδώσω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και σήμερα ζητάω από εσάς να δείξετε στον αυριανό αγώνα ότι μέσα στην οικογένειά μας δεν έχουν θέση αυτοί που θα το κάνουν. Ακούστε την καρδιά σας και πάρτε τις πιο σοφές αποφάσεις“.

Σχετικά άρθρα