Σούπερ Κέιν και ανατροπή για Τότεναμ (videos)

Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου με τη Άρσεναλ , καθώς επικράτησε με 2-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την 24η αγωνιστική! Οι «πετεινοί» έφτασαν στην επιτυχία με ανατροπή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χέρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ! Η γηπεδούχος πέτυχε την 3η σερί νίκη και ανέβηκε στους 43 βαθμούς, στη μάχη που δίνουν οι δυο ομάδες για να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας μάλιστα την Άρσεναλ έναν βαθμό πίσω τους.

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που προηγήθηκε, αφού στο 11’ σκόραρε ο Μεσούτ Οζίλ. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες είχαν φάσεις για να φτάσουν σε γκολ, αλλά οι Οσπίνα και Λορίς έκαναν σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο δεύτερο μέρος «μίλησε» ο Χέρι Κέιν, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 το 56’, ενώ στο 86’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με εντυπωσιακή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπενταλέμπ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να… χτυπιέται στον πάγκο του!

Ο Χέρι Κέιν είναι ο πιο φορμαρισμένος Άγγλος ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο και έφτασε τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις
ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ , Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μέισον (95′ Παουλίνιο), Μπενταλέμπ, Ντεμπελέ (75′ Σαντλί), Έρικσεν, Λαμέλα (89′ Σταμπουλί), Κέιν.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν (88′ Άκπομ), Ράμσεϊ, Καθόρλα (68′ Ροσίτσκι), Μεσούτ Εζίλ, Γουέλμπεκ (78′ Γουόλκοτ), Ζιρού.

Σχετικά άρθρα