Πάρτι… για Ατλέτικο, «φωτιά» στην κορυφή (videos)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε αφηνιασμένη στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Κλαντερόν» και έφτασε σε θρίαμβο με 4-0 για την 22η αγωνιστική, βάζοντας… φωτιά στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν! Αυτή είναι η μεγαλύτερή της επικράτηση της Ατλέτικο επί της «βασίλισσας» από το 1987, με την Ρεάλ να παίζει με πολλές απουσίες…

Οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχε την 4η σερί νίκη και με 50 βαθμούς είναι στο -4 από τους «μερένχες», οι οποίοι έχασαν μετά από πέντε…. κολλητές νίκες. Στους 50 πόντους είναι και η Μπαρτσελόνα , η οποία την Κυριακή παίζει στο «Σαν Μαμές» με τη Μπιλμπάο

Η Ατλέτικο έκανε πολύλαλο ξεκίνημα. Στο 14’ ο Τιάγκο έκανε το δυνατό σουτ και ο Κασίγιας δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα , με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0. Στο 18’ ο Σαούλ που είχε μπει στο 10’ στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του τραυματία Κόκε , πέτυχε γκολάρα, καθώς σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι (2-0), μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Λίγο αργότερα οι «ροχιμπλάνκος» ζήτησαν πέναλτι , όταν σε σουτ του Γκοντίν μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε πρώτα στο πρόσωπο και στη συνέχεια στο χέρι του Κεντίρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίδραση της Ρεάλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Ατλέτικο πέτυχε άλλα δυο γκολ! Στο 67’ ο Γκριέζμαν εκμεταλλεύτηκε την τραγική άμυνα της Ρεάλ και από κοντά έκανε το 3-0, μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων! Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’ όταν ο Μάντζουκιτς πήδηξε μόνος του από το ύψος του πέναλτι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 4-0!

Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μογιά , Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα , Σικέιρα , Γκάμπι , Τιάγκο, Κόκε (λ.τ. 10’ Σαούλ (72’ Ραούλ Γκαρσία), Αρντά , Γκριζμάν (78’ Τόρες), Μάντζουκιτς.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Κοεντράο , Κεντίρα (46’ Γιεσέ), Κρόος, Ρονάλντο , Μπενζεμά (74’ Ερνάντεζ), Μπέιλ , Καρβαχάλ , Νάτσο, Ίσκο (69’ Ιγιαραμέντι).

Η φάση στην οποία ζήτησε πέναλτι η Ατλέτικο στο πρώτο μέρος…

Σχετικά άρθρα