Ιβάν: «Σας πιστεύω, παίξτε για τον ΠΑΟΚ»

Ντόπες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες της ομάδας, παρουσία και του Αγγελου Αναστασιάδη εν όψει του καυτού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος της προπονησης του Σαββάτου που έγινε στην Τούμπα και αφού είχε συνομιλήσει με τους Ιάκωβο Αγγελίδη, Ζηση Βρύζα ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Τούμπας, στον χώρο όπου δειπνούσαν οι παίκτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εκεί, με μία περιεκτική ομιλία του, έδωσε το στίγμα του και ζήτησε από όλους να κάνουν την μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και να επαναφέρουν τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι νίκες και οι ήττες. Ακόμη και στα αρνητικά αποτελέσματα δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Αλλά να επιμείνουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Σας πιστεύω, ήμαστε μια οικογένεια και αυτή η οικογένεια πρέπει να ξεπεράσει τα κακά αποτελέσματα. Παίξτε για τον ΠΑΟΚ, κερδίστε το παιχνίδι και οδηγήστε την ομάδα και πάλι σε νίκες και επιτυχίες. Είμαι δίπλα σας, το ξέρετε, περιμένω να δείξετε ποιοι είστε μέσα στο γήπεδο».

Ο Σαββίδης θα είναι παρών και σήμερα από νωρίς στο ξενοδοχείο και θα έχει επαφές τόσο με τους παίκτες όσο και με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι επιβεβλημένη και αυτό το τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Σχετικά άρθρα