Καμίνι η Τούμπα, «ΟΧΙ» ΠΑΟΚ σε πανό του ΟΣΦΠ

Από πολύ νωρίς αναμένεται να αρχίσει η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Τούμπα θα είναι πραγματικό «καμίνι» καθώς 30.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, σε πολιτισμένα ποδοσφαιρικά πλαίσια.
Τα εισιτήρια που επέστρεψαν εκπρόσωποι συνδέσμων του ΠΑΟΚ, περίπου 500 στον αριθμό, αναμένεται να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Ένα επιπλέον θέμα αξίζει της αναφοράς στο ρεπορτάζ. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν χθες κατηγορηματικά αίτημα των ερυθρόλευκων που ζητούσαν να περάσει πανό συνδέσμου του Ολυμπιακού το οποίο θέλουν να κρατούν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων τους.
Ο ΠΑΟΚ λέει «όχι», επί της ουσίας, στο πανό που αναγράφει τον σύνδεσμο της ομάδας του Πειραιά. Εάν η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαφοροποιήσει την στάση της και αποφασίσει να κάνει άλλο πανό (χωρίς την  αναφορά σε κανέναν σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού) το οποίο θα κρατούν οι παίκτες των Πειραιωτών και στο περιεχόμενο του θα αναφέρεται στην μνήμη των νεκρών οπαδών του Ολυμπιακού, τότε η στάση του ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει. Το κατηγορηματικό «ΟΧΙ» είπαν χθες τόσο το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηλίας Γεροντίδης όσο και ο υπεύθυνος ασφαλείας Παναγιώτης Πλιάτσικας.
Στην σημερινή πρωινή σύσκεψη για τα τελικά μέτρα ασφαλείας που θα γίνει στην Τούμπα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Σήμερα το βράδυ πάντως, ανεξάρτητα από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, η Τούμπα θα είναι μια πραγματικά καυτή έδρα, που δικαιολογημένα ζηλεύουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα