Οι προβλέψεις της Κυριακής

8 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καλυτερεύουν οι συνθήκες σήμερα για σένα, γιατί βγαίνεις κάπως από την αφάνεια και τον πειραματισμό που πιθανόν είχες αποφασίσει να κάνεις. Οι δοκιμασίες και οι θυσίες ακόμα και σε πράγματα που ήταν αναγκαία χωρίς εσύ να τα θέλεις εξαρχής, σταματάνε εδώ. Από σήμερα θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Η διάρκεια μιας σχέσης τελικά δεν εξαρτάται μόνο από τη φυσική έλξη και την επαφή, αλλά και από το πόσο έχεις διάθεση να ασχοληθείς με ένα άλλο πρόσωπο και να το κατανοήσεις βαθύτερα. Αυτό σίγουρα θα στο δώσει ένας Ζυγός. Με το Λιοντάρι μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά αλλά να μη γίνει κάτι σίγουρο και σταθερό.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι αν δείξεις μια μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας θα έχεις καλύτερη αντιμετώπιση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι που παλιά φοβόσουν να κάνεις από μόνος/η σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι όσο και να προσπαθείς δεν είναι εύκολο να έρθεις σε μια ισορροπία με τους γύρω σου γιατί χρειάζεται να κάνεις κάτι πιο δυναμικό και να μη σκέφτεσαι συνέχεια να είσαι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω.
Ερωτικά: Βομβαρδίζεσαι από σκέψεις και από τα αιτήματα του άλλου ατόμου και αυτό σίγουρα σε εμποδίζει να είσαι όπως θέλεις εσύ. Αλλά επειδή η σχέση με τον Κριό είναι κάπως μοιραία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα αν αυτή η κατάσταση δεν κάνει τον κύκλο της.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι τη στήριξη κάποιων ατόμων, μπορεί όχι άμεσα αλλά έστω και έμμεσα θα πρέπει να την έχεις. Τουλάχιστον για κάποια χαρτιά και κάποιες κατευθύνσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προοπτική σου είναι πιο εύκολη τουλάχιστον για σήμερα. Για αυτό κάνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και ίσως αυτό να σε βοηθήσει να περάσεις μια πολύ καλύτερη ημέρα.
Ερωτικά: Απομονώνεις το ευαίσθητο κομμάτι που σε κουράζει κιόλας και δίνεις μια μεγαλύτερη βάση σε ό,τι δε σου δημιουργεί κούραση και μπέρδεμα. Για αυτό αν είναι να δώσεις μια απάντηση επειδή ήδη έχεις κληθεί να το κάνεις, θα γίνει με σωστό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση συνεργασίας για να ακούσεις και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που υπάρχουν. Για αυτό δεν θα επιδείξεις καθόλου εγωισμό ή ένταση στις απόψεις σου, οπότε θα διευκολυνθείς άμεσα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν περιορίζεις τις επικοινωνίες σου όπως τις προηγούμενες ημέρες για αυτό θα υποδεχτείς και κάποια άτομα στο σπίτι σου. Το να διαμορφώσεις το χώρο σου με ένα στυλ που θα σου πηγαίνει είναι αυτό που θα σε ωθήσει να ανοίξεις ακόμα και περιοδικά για το σπίτι. Μπορεί να πάρεις και τη γνώμη ατόμων που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα διακόσμησης.
Ερωτικά: Πιέζεσαι γιατί χρειάζεσαι κάποιες ισορροπίες που το συναίσθημά σου δεν σου επιτρέπει να επιτύχεις. Όλα γίνονται από μια σκοπιά που θα πρέπει να την καταλάβεις βαθιά για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν πάντως η ματιά σου δεν έχει αγάπη, δεν θα καταλάβεις και τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτόν σου, θα έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα και ίσως σήμερα σηκώσεις το χέρι σου για να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα μήνυμα, ώστε να λύσεις κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και μερικές μέρες.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενημερώνεσαι για πολλά πράγματα και αυτό σε ξεκολλάει από κάποιες δύσκολες σκέψεις που πιθανόν να είχες, γιατί είχαν προκληθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Οπότε θα βρεθείς σε μια ισορροπία που θα σου δώσει τη δύναμη να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η.
Ερωτικά: Το κυριότερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να σταματήσεις όλες τις αρνητικές αντιδράσεις τουλάχιστον από την πλευρά σου. Και όσο εσύ βοηθάς τόσο πιο δύσκολο είναι να σου αντισταθεί το άλλο το άτομο. Μην δίνεις όμως μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που ήδη υπάρχει. Κυρίως με τον Ταύρο και τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανυπομονείς να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό. Αν καθυστερούν μην το αφήνεις στην τύχη του. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα. Σήκωσε το χέρι σου και πάρε τηλέφωνο ή στείλε ένα e-mail για να δείξεις ότι είσαι εκεί.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/69922-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-8-2#ixzz3R9Nfvs6U


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ