Η Γκινγκάμπ… κούρεψε τη Μονακό (video)

Η Μονακό έχασε το αήττητο που είχε για επτά αγωνιστικές (5-2-0) στο Γκινγκάμπ, καθώς για την 24η αγωνιστική έχασε με 1-0 και έτσι έμεινε στο -1 από την 4η θέση και τη Σεντ Ετιέν! Η γηπεδούχος, έπαιζε μάλιστα με 10 παίκτες από το 21’. Η Γκινγκάμπ δεν έχασε για τρίτη σερί αγωνιστική (2-1-0), ενώ με ρεκόρ 6-2-1 στα εννιά τελευταία της συνέχισε την ανοδική της πορεία. Συγκεκριμένα έχει 32 βαθμούς και είναι στο -9 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.  

Για τη Μονακό να πούμε πως δέχτηκε γκολ για πρώτη φορά μετά από επτά αγωνιστικές και αυτό της… στοίχισε! Συγκριμένα, ο Λεβέκ σκόραρε στο 51’ και η Γκινγκάμπ έφτασε σε γκολ, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 21’ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ντιαλό!

Οι συνθέσεις
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Πιέ (78′ Ματίς), Ντιαλό, Σανκαρέ , Ζιρές (46′ Κερμπρά), Μαντάν (71′ Γιαταμπαρέ), Μποβί.
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Γουάλας , Καρβάλιο (37′ Αμπντενούρ), Κιρζαβά, Μουτίνιο (58′ Μπερνάρντο Σίλβα), Τουλαλάν, Κοντογκμπιά, Ντιράρ (59′ Μαρσιάλ), Μπερμπάτοβ, Φερέιρα Καράσκο .

Σχετικά άρθρα