«Κάθε αγώνας και μια νέα πρόκληση» (pics)

Ο Έι Τζέι Σλότερ αναφέρθηκε στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στην σύντομη απουσία του από την δράση, στην επίσκεψη του στις Σχολές Μωραΐτη και στην αυριανή (9/2, 17:00)εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το σημείωμα του 28χρόνου Αμερικανού γκαρντ των «πρασίνων»:

«Χαιρετώ όλους τους Έλληνες φίλους του μπάσκετ

Ήταν κάπως περίεργη η περίοδος που πέρασε για μένα, έστω κι αν δεν κράτησε πολύ. Και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί υποστήριξαν την ομάδα μας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τραυματισμούς.

Αναφέρομαι στον αγώνα με τη Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα . Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να βρίσκεται στον πάγκο και απλώς να κοιτάζει τον αγώνα. Είναι πολύ σκληρό να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου. Όμως είμαι ευγνώμων στα παιδιά γιατί νικήσαμε σε έναν κρίσιμο αγώνα και μάλιστα μετά από εξαιρετική εμφάνιση .

Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγώνα για το Ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι ήταν ευκολότερο για μέρα να αναρρώσω και να ετοιμαστώ για τις επόμενες προκλήσεις μας. Βεβαίως έχουμε ένα καινούργιο μέλος στην ομάδα μας κι αναφέρομαι στον Γκάνι Λαουάλ. Θέλω να καλωσορίσω τον Γκάνι, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει ενώ εμείς, ως συμπαίκτες του, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αισθανθεί άνετα από τις πρώτες του στιγμές στον Παναθηναϊκό.

Για εμάς κάθε αγώνας είναι και μια νέα πρόκληση και κάπως έτσι συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Κολοσσό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε.

Τέλος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ξεχωριστή στιγμή. Την περασμένη Τρίτη, μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ , μετά την πρωινή προπόνηση πήγαμε πρώτα να γευματίσουμε κι ακολούθως κατευθυνθήκαμε στις Σχολές Μωραϊτη όπου μας είχαν προσκαλέσει. Ηταν σπουδαίο να συναντήσουμε εκεί τα παιδιά και να μας ρωτάνε για την καριέρα μας, τα όνειρά μας, τη ζωή μας μέσα κι έξω από το μπάσκετ. Είναι πολύτιμο να δίνεις συμβουλές στους μαθητές. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου μας και είμαστε υποχρεωμένοι να τους βάζουμε στο σωστό δρόμο.

Για εμένα και τον Τζέιμς ήταν μια μεγάλη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μας χειροκρότησαν. Βεβαίως, τους περιμένουμε στο γήπεδο…

Αυτές τις φωτογραφίες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εβδομάδα… Εγώ και ο Τζέιμς ενώ γευματίζουμε και στη συνέχεια με τα παιδιά στις Σχολές Μωραϊτη. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ «ευχαριστώ» στους μαθητές και στους καθηγητές επίσης.

Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ»


Σχετικά άρθρα