Τα δάκρυα του Α.Τσίπρα και η συγκίνηση του Γ.Βαρουφάκη

9 Φεβρουαρίου 2015

Σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ολοκλήρωσε την ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με βουρκωμένα μάτια ο Αλέξης Τσίπρας είπε στιςπρογραμματικές δηλώσεις: «Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού και θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους».

Αναλυτικά η δήλωση Τσίπρα: «Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο Πρωθυπουργός, έντονα φορτισμένος και συγκινημένος μέχρι δακρύων.

 

Όσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθούσε με κομπιασμένη φωνή να ολοκληρώσει τις προγραμματικές δηλώσεις στην Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης τον παρακολουθούσε συγκινημένος.

 

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο κ.Τσίπρας ξεκαθάρισε  πως η κυβέρνηση του δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί την περηφάνια και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, ο κ.Βαρουφάκης δεν ξέσπασε μόνο σε χειροκροτήματα, όπως οι περισσότεροι βουλευτές, αλλά και σε δάκρυα.

«Ήταν μια σημαντική στιγμή.Εγώ προσωπικά... συγκινήθηκα» είπε ο κ.Βαρουφάκης εξερχόμενος της Βουλής, όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ο κ.Βαρουφάκης απέφυγε πάντως να πει οτιδήποτε άλλο, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σχετικά με το τι περιμένει από την διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους εταίρους.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ