5 προτάσεις φαγητού για την Τσικνοπέμπτη!

9 Φεβρουαρίου 2015

Παϊδάκια, χοιρινά μπριζολάκια, συκωταριές, λουκάνικά, κοντοσούβλι… Πέντε εστιατορικά σενάρια για την Τσικνοπέμπτη που σε πιάνουν από τη μύτη.

Αλεξάνδρα
Δίπλα στις μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, τα ριγανάτα, αφράτα μπιφτέκια και το ψαρονέφρι στα κάρβουνα, το μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο του πάρκου των Παναθηναίων βγάζει, ειδικά για την ημέρα, αρνίσια συκωταριά και παϊδάκια.

Όμικρον  
Το ειδικό μενού στο εστιατόριο της Κηφισιάς ξεκινάει με μπρουσκέτα με σύγκλινο, φλογέρες κοτόπουλου και σαλάτα και συνεχίζει με χοιρινά μπριζολάκια και γλυκό κουταλιού με παγωτό καϊμάκι (€ 26 το άτομο ).

Μimaya
Στο μενού χωριάτικη, γραβιέρα σαγανάκι κι ένα grill με τα όλα του (φιλετάκια κοτόπουλο, ψαρονέφρι, sirloin black angus, αρνίσια παϊδάκια, λουκάνικο ξυδάτο με 3 σάλτσες ) και μους σοκολάτας για φινάλε (€ 23 το άτομο ). Κερνάνε και το πρώτο ποτήρι κρασί.

Ορίζοντες Λυκαβηττού  
Προτείνει κρέμα κουνουπιδιού, σαλάτα με απάκι, χοιρινές μπουκίτσες σοτέ, τριλογία κρεάτων σε κοντοσούβλι και πανακότα με μαστίχα (€ 29 το άτομο ). Και για συνοδευτικό, εκείνη τη συγκλονιστική θέα σε όλη την πόλη.

Salero  
Σε κρεατικό ρυθμό και το πολύχρωμο στέκι των Εξαρχείων. Με παϊδάκια κοτόπουλου με σος BBQ και αρνίσια με τσίλι, χοιρινή πανσέτα στη σχάρα, ποικιλίες κρεατικών, μανιτάρια γεμιστά με αρνίσιο κιμά και πλιγούρι και άλλα πολλά.

athinorama.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ