Λυκογιάννης: «Μείναμε από ενέργεια»

Ο Κολοσσός Ρόδου… έμεινε από ενέργεια και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να παραμείνει ανταγωνιστικός έως το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «θαλασσί» και επισήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο μπορέσαμε να μείνουμε στο πλάνο που είχαμε βάλει. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει και είχαμε σωστή κυκλοφορία. Βρήκαμε ένα αγωνιστικό τέμπο που ψάχναμε. Το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ως γνωστόν το ρόστερ μας είναι αρκετά μικρό για να παίξει στον ίδιο ρυθμό και στα 40 λεπτά κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Μέχρι το σημείο που μειώσαμε 59-54 ήμασταν όπως έπρεπε. Από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μένουμε από ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός βρήκε εύκολα καλάθια και άνοιξε την διαφορά».

«Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς του στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη», ευχήθηκε ο Λυκογιάννης.

Ο Τομ Λίντεν, ο 28χρόνος Σουηδός ψηλός του Κολοσσού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχασε τον έλεγχο στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο παραμείναμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο. Έβαλαν εύκολα καλάθια. Δεν κάναμε ό,τι θα θέλαμε να κάνουμε σήμερα».  

Σχετικά άρθρα