Ιβάνοβιτς: «Δεν είδα αυτό που ήθελα»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 25 πόντους στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε ότι δεν είδε αυτό που ήθελε από την ομάδα του στην σημερινή συνάντηση.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι απόψε», τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων» και εξήγησε: «Δεν παίξαμε όπως πιστεύω ότι πρέπει να παίζει η ομάδα μου. Πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα όταν παίζουμε επιθετικά, δυνατά και με συγκέντρωση. Αν δεν τα κάνουμε αυτά, είμαστε μία φυσιολογική ομάδα. Ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Είναι μια ομάδα που έχει καλή κυκλοφορία, παίζει καλό μπάσκετ, έχει καλές ιδέες και καλή άμυνα».

«Στο τέλος κερδίσαμε, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα από την ομάδα σε αυτό το ματς», υπογράμμισε ο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε: «Αναφέρομαι στον τρόπο παιχνιδιού».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο 21χρόνος γκαρντ του Παναθηναϊκού, επισήμανε ότι η ομάδα του έβγαλε πολύ ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο: «Προερχόμασταν από το διπλό στο Βερολίνο, είχαμε δώσει πολλά σε εκείνο το παιχνίδι. Θέλαμε να μπούμε από την αρχή καλά. Δεν ξεκίνησε το παιχνίδι όπως το θέλαμε. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και ο αντίπαλος ήταν κοντά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε πιο πολλή ενέργεια και πήραμε μία διαφορά, με αποτέλεσμα να μπουν νέοι παίκτες να παίξουν».

Σχετικά άρθρα