Προς ανανέωση ο Πέτριτς που γύρισε το χαρτί

Η αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική ποιότητα που διαθέτει ο Μλάντεν Πέτριτς αλλά και η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου παρά την έντονη κριτική που δεχόταν ο Κροάτης μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, φαίνεται ότι θα τον κρατήσουν για ένα ακόμη χρόνο στο Τριφύλλι.

Το τελευταίο δίμηνο ο 34χρονος επιθετικός αποτελεί τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού έχοντας σκοράρει πέντε κρίσιμα γκολ στο πρωτάθλημα και έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ, ενώ και η εν γένει παρουσία του προσφέρει στους Πράσινους μια πολύτιμη λύση πίσω από τους επιθετικούς.

Ο νέος ρόλος που του ανέθεσε ο προπονητής του Τριφυλλιού φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στον πολύπειρο κροάτη φορ, ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια ξαναβρίσκει την χαμένη του ταυτότητα θυμίζοντας τους λόγους για τους οποίους έκανε σπουδαία καριέρα στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και του Αμβούργου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση του Πέτριτς αλλά και τη συνολική παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας και φέρεται αποφασισμένη να του προτείνει την επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) για έναν επιπλέον χρόνο. Μάλιστα δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξει και η πρώτη επίσημη επαφή των δύο πλευρών.

Σχετικά άρθρα