Γρήγορα χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και σκόρδο

10 Φεβρουαρίου 2015

Μερίδες ανά συνταγή: 6

Συστατικά

  • 1/4 + 1/8 φλιτζ. μέλι
  • 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 6 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
  • 6 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκαλο, καθαρισμένα από το ορατό λίπος, βάρους 120 γραμμ. το κάθε ένα


Εκτέλεση

Σε ένα ρηχό πιάτο, ανακάτεψε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο. Κάλυψε τα μπριζολάκια με το μείγμα.

Κράτα το υπόλοιπο μείγμα του μελιού για άλειμμα.

Βάλε τα μπριζολάκια σε ένα λαδωμένο ταψί, στο γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, κλείσε το καπάκι και ψήσε τα για 20 λεπτα αλείφοντας τα δύο φορές.
 

Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα

*Θερμίδες: 204,3

*Συνολικά λιπαρά: 5,7 γραμμ.

 

www.shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +50+43396+90522 - adTechUnit 0
Έρωτας: Όταν ο άνδρας δε θέλει σοβαρή σχέση
Μου αρεσει ενα αγορι αλλα οταν μιλησαμε...
Ερωτική απόρριψη: Πώς θα τον ξεπεράσω;
Μου αρέσει ένα αγόρι και με απέρριψε...
Φοβίες, άγχος και πανικός: Πώς θα τα αντιμετωπίσω;
Καλησπερα σας ειμαι 27 χρονων εδω και...