Γρήγορα χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και σκόρδο

10 Φεβρουαρίου 2015

Μερίδες ανά συνταγή: 6

Συστατικά

  • 1/4 + 1/8 φλιτζ. μέλι
  • 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 6 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
  • 6 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκαλο, καθαρισμένα από το ορατό λίπος, βάρους 120 γραμμ. το κάθε ένα


Εκτέλεση

Σε ένα ρηχό πιάτο, ανακάτεψε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο. Κάλυψε τα μπριζολάκια με το μείγμα.

Κράτα το υπόλοιπο μείγμα του μελιού για άλειμμα.

Βάλε τα μπριζολάκια σε ένα λαδωμένο ταψί, στο γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, κλείσε το καπάκι και ψήσε τα για 20 λεπτα αλείφοντας τα δύο φορές.
 

Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα

*Θερμίδες: 204,3

*Συνολικά λιπαρά: 5,7 γραμμ.

 

www.shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οscar Wilde
Η Σκέψη της ημέρας
12:42 Οscar Wilde
Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τα νέα της ημέρας
12:04 Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα