Γρήγορα χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και σκόρδο

<p style="text-align: justify;"><strong>Μερίδες ανά συνταγή: 6</strong></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;">Συστατικά</span></p>
<ul style="text-align: justify;">
<li>1/4 + 1/8 φλιτζ. μέλι</li>
<li>3 κ.σ. σάλτσα σόγιας</li>
<li>6 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο</li>
<li>6 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκαλο, καθαρισμένα από το ορατό λίπος, βάρους 120 γραμμ. το κάθε ένα</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"><br /><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση</span></p>
<p style="text-align: justify;">Σε ένα ρηχό πιάτο, ανακάτεψε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο. Κάλυψε τα μπριζολάκια με το μείγμα.</p>
<p style="text-align: justify;">Κράτα το υπόλοιπο μείγμα του μελιού για άλειμμα.</p>
<p style="text-align: justify;">Βάλε τα μπριζολάκια σε ένα λαδωμένο ταψί, στο γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, κλείσε το καπάκι και ψήσε τα για 20 λεπτα αλείφοντας τα δύο φορές.<br /><span><strong> </strong></span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα</strong></span></p>
<p style="text-align: justify;">*Θερμίδες: 204,3</p>
<p style="text-align: justify;">*Συνολικά λιπαρά: 5,7 γραμμ.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"><a href="http://www.shape.gr">www.shape.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα