Η νέα ιστοσελίδα της ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της ανανεωμένης ιστοσελίδας της:
«Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία της ανανεωμένης ιστοσελίδας της “Βασίλισσας” στο διαδικτυακό τόπο www.aekbc.gr.
Στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, είναι η ανάπτυξη ενός σύγχρονου, διαδραστικού περιβάλλοντος για την ενημέρωση και αμφίπλευρη επικοινωνία με τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτό συμβάλλει και η ανάπτυξη μιας πλήρους επίσημης παρουσίας στις κυριότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες καλούμε να εγγραφεί όλο το φίλαθλο κοινό μας (πέραν της εγγραφής στο www.aekbc.gr), για να κάνουμε την ΑΕΚ «Βασίλισσα» και στα social media.
Η φιλοσοφία του νέου επανασχεδιασμένου εμπορικού σήματος της ΚΑΕ ΑΕΚ, στηρίζεται στο σεβασμό της παράδοσης και της ιστορικότητας του συλλόγου αλλά και στην προσαρμογή του στις νέες αυξημένες ανάγκες του αγωνιστικού και εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο θα κινηθεί η αναγεννημένη ΚΑΕ ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο, ότι τα δύο αστέρια, που κοσμούν τον θυρεό συμβολίζουν τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους της «Βασίλισσας», ενώ το περίγραμμα και το μπασκετικό φόντο διαφοροποιούν όσο πρέπει και αποδίδουν τη νέα επικαιροποιημένη εικόνα και ταυτότητα της ΚΑΕ.
Είναι αυτονόητο, ότι από την αρχική εικόνα της ιστοσελίδας δεν μπορούσε να μην προβάλλεται η πιο μεγάλη στιγμή της «Βασίλισσας», η οποία την 4η Απριλίου 1968, κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο. Παράλληλα, στις εσωτερικές σελίδες καταγράφονται στιγμιότυπα και εικόνες από τις «Μεγάλες Στιγμές της ΑΕΚ», χώρος, που θα ανανεώνεται συνεχώς…
Σημαντικό: Oι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται online εισιτήρια και μέσω της ιστοσελίδας (aekbc.gr) και viva.gr.
Επιπλέον, επιδίωξη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ, μέσω της ολοκληρωμένης διαδικτυακής της παρουσίας, αποτελεί η ανάπτυξη μιας ισχυρής επικοινωνιακής πλατφόρμας για τις εμπορικές ανάγκες της ίδιας της ΑΕΚ αλλά και του επίσημου εταιρικού δικτύου των συνεργατών της. 
Οι διευθύνσεις των επίσημων προφίλ της ΚΑΕ ΑΕΚ στα κυριότερα social media είναι οι ακόλουθες:
Google+  https://www.google.com/+AekbcGr  YouTube  https://www.youtube.com/c/AekbcGr  Pinterest  https://www.pinterest.com/aekbc/  Twitter:  https://twitter.com/aekbcgr  Facebook:  https://www.facebook.com/aekbasketballclub»
 

Σχετικά άρθρα