Τζιχαντιστές απειλούν την οικογένεια Ομπάμα

11 Φεβρουαρίου 2015

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η αμερικανική μυστική υπηρεσία μετά την απειλή κατά της οικογένειας Ομπάμα, που ανήρτησαν χάκερς στον λογαριασμό του Newsweek στο twiter.

Ο λογαριασμός του αμερικανικού περιοδικού Newsweek στο Twitter μπήκε στο στόχαστρο χάκερς οι οποίοι ανήρτησαν απειλές εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειάς του, καθώς και τις φράσεις «ΚυβερνοΧαλιφάτο» και «Είμαι ΙΚ», στα γαλλικά (Je suis IS), σε μια σαφή αναφορά στο Ισλαμικό Κράτος και το γαλλικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό.

Ματωμένος Άγιος Βαλεντίνος

Η ίδια ομάδα είχε αναλάβει την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στους λογαριασμούς του Πενταγώνου σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα. Σήμερα, έγραψαν #ΚυβερνοΧαλιφάτο Ματωμένος Άγιος Βαλεντίνος και #Μισέλ Ομπάμα, σε παρακολουθούμε, εσένα, τα κορίτσια σου και τον άντρα σου".


Στον λογαριασμό αναρτήθηκε και ένα μήνυμα που απευθύνεται στις ΗΠΑ και απειλεί τη χώρα με αντίποινα για τις ενέργειες της στον μουσουλμανικό κόσμο. "Ενώ οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι της σκοτώνουν τους αδελφούς μας στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, εμείς καταστρέφουμε το εθνικό σας σύστημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εκ των έσω", ανέφερε. Στο μήνυμα, κάτω από τον τίτλο «θαρραλέοι μουτζαχεντίν», υπήρχε μια λίστα με ονόματα.

Το περιοδικό αφαίρεσε το μπάνερ και τα μηνύματα του ΚυβερνοΧαλιφάτου. Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής πόσο διάστημα κράτησε η «εισβολή» της ομάδας στον λογαριασμό του Newsweek.

Τον περασμένο μήνα οι ίδιοι χάκερ φέρονται να μπήκαν στους λογαριασμούς στο Twitter και το YouTube της αμερικανικής Κεντρικής Διοίκησης, η οποία επιβλέπει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή.

 

www.axortagos.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...