Άδωνις Γεωργιάδης "Δεν πήγα για σπα με αστυνομικούς να με φυλάνε!"

11 Φεβρουαρίου 2015

Σάλος έχει προκληθεί με δημοσιεύματα που είδαν πριν λίγο το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τα οποία ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να χρησιμοποίησε αστυνομική δύναμη για τη φύλαξή του κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε resort στην περιοχή της Φωκίδας. Ο κ. Γεωργιάδης μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr και ξεκαθαρίζει ότι όλα αυτά τα οποία γράφτηκαν είναι απολύτως αναληθή και πως σκοπό είχαν να βλάψουν εκείνον για καθαρά πολιτικούς λόγους.

«Νομίζω ότι είναι η ώρα να ακουστούν τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου μετά της συζύγου μου στο resort στη Φωκίδα» λέει ο πρώην υπουργός. «Ναι, πήγαμε με την Ευγενία στον Παρνασσό αλλά σίγουρα δεν πήγαμε για σκι και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιήσαμε αστυνομικούς, σας διαβεβαιώνω.

"Το περασμένο λοιπόν Σαββατοκύριακο πήγαμε εκεί και ως έχω υποχρέωση κατόπιν οδηγιών της αντιτρομοκρατικής, ενημέρωσα εγγράφως το τοπικό αστυνομικό τμήμα για την εκεί παρουσία μου. Δεν ζήτησα και δεν έλαβα καμία απολύτως αστυνομική συνοδεία, δεν συνάντησα κανέναν αστυνομικό του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Όλα τα σχετικά καταγγελλόμενα είναι απολύτως ψευδή σε ότι με αφορά.

Εάν η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Φωκίδας δε μου ζητήσει δημοσίως συγνώμη, παρά τα ευγενή μου αισθήματα προς την αστυνομία, θα τους ζητήσω αποζημίωση για ηθική βλάβη και τα χρήματα θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Είναι σαφές πως όταν το πληροφορήθηκα όλο αυτό που προέκυψε με το δημοσίευμα, αισθάνθηκα πολύ προσβεβλημένος γιατί σας επαναλαμβάνω είναι απολύτως ψευδές. Προφανώς κάποιοι για πολιτικούς λόγους θέλουν να γίνουν γνωστοί εις βάρους μου", καταλήγει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...