Σε σχέση ή... free; Διάβασε τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου

11 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί ένα ανικανοποίητο/η και τίποτα δεν φαίνεται να κατευνάζει την συναισθηματική σου πείνα. Μην αφήσεις όμως να σε καταπιεί, ερωτοτροπώντας από δω και από κει και προσπάθησε να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό στόχο. Θυμήσου ότι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα.
Σε σχέση: Εξαιτίας της δικής σου συναισθηματικής έντασης, σου δημιουργούνται διλήμματα και ανασφάλειες που καλό θα ήταν να συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αναρωτιέσαι αν κάποιο άτομο θέλει να σε εκμεταλλευτεί ή πραγματικά προσπαθεί να σε προσεγγίσει επειδή θρέφει αισθήματα για σένα. Καλό είναι να έχεις μια επιφύλαξη αλλά όσο σκέφτεσαι αρνητικά υπάρχει πιθανότητα να στερείς από τον εαυτό σου όλη την ευχαρίστηση και τις απολαύσεις που προσφέρει μια ερωτική σχέση.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου υπάρχει μια έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης που μπορεί να εκφραστεί κτητικά στο ταίρι σου. Αντί να ζητάς να πάρεις κάνε εσύ το βήμα να δώσεις το παραπάνω για να σε ακολουθήσει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μερικές φορές η αλήθεια κρύβεται πολύ βαθύτερα και αυτή πρέπει να ανακαλύψεις. Αυτό που μπορεί να βλέπεις στο πρόσωπο του άλλου ατόμου ενδεχομένως να είναι μια άμυνα που το προστατεύει από το να μην πληγωθεί. Κοίτα προσεκτικότερα για να δεις την ουσία και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Σε σχέση: Ίσως θεωρήσεις ότι η σχέση σου σε δεσμεύει και δε σε αφήνει να κάνεις όλα όσα έχεις στο νου. Ζήτα από το ταίρι σου λίγο χώρο χωρίς όμως να δημιουργήσεις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν νόμιζες ότι όλα μέσα σου τα είχες υπό έλεγχο τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ισχύει αφού έχεις αφήσει το πάθος σου για ένα άτομο να σε παρασύρει. Πρέπει να ξαναπάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να ισορροπήσεις γιατί κινδυνεύεις να χάσεις την ηρεμία αλλά και αρκετά στοιχεία της προσωπικότητάς σου.
Σε σχέση: Κάποια πράγματα στη σχέση είναι πολύ πιο απλά απ' ό, τι δείχνουν. Αν δεν επηρεάζεσαι από τη συναισθηματική σου φόρτιση, σύντομα θα βρεις τη λύση σε ένα θέμα που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Για να είσαι εντάξει τόσο απέναντι στον εαυτό σου και τις ανάγκες του όσο και σε ένα άλλο πρόσωπο που προσπαθεί να σε προσελκύσει πρέπει να του εξηγήσεις με σαφήνεια τι περιμένεις από αυτό. Αν δεις ότι είναι πρόθυμο έστω να προσπαθήσει να σου το προσφέρει, τότε καλό θα ήταν να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει.
Σε σχέση: Υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου που περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα με το ταίρι σου. Το να μη θέλεις να χαλάσεις το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιείς διάφορα που δε σου αρέσουν.


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/70048-erotiko-oroskopio-11-2#ixzz3RQqWhOae
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ