Τάρτα με βατόμουρα και κρέμα ανθότυρο

<h3><span style="text-decoration: underline;">Υλικά συνταγής</span></h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li>1 δόση ζύμη για γλυκιά τάρτα</li>
</ul>
<p class="subtitle"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για τη γέµιση:</strong></span></p>
<ul class="ingredients">
<li>500 γραμμ. βατόμουρα, φράουλες κ.λπ.</li>
<li>300 γραμμ. ανθότυρο σε μορφή κρέμας</li>
<li>25 γραμμ. άχνη ζάχαρη</li>
<li>150 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά</li>
<li>σπόρους από 1/2 μπαστουνάκι βανίλιας</li>
<li>ξύσμα από 1 λάιμ</li>
<li>λίγη ζεστή μαρμελάδα αραιωμένη με νερό για επάλειψη</li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><span>Εκτέλεση</span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p><strong>Για την τάρτα:</strong> Ετοιµάζουµε και ψήνουµε την τάρτα σύµφωνα με τη <a href="http://www.argiro.gr/recipes/1331" target="_blank">βασική ζύμη για τάρτες γλυκές και αλμυρές</a>.</p>
<p> </p>
<p><strong>Για τη γέµιση:</strong> Βάζουµε σε µπολ το τυρί, την κρέµα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσµα και τα χτυπάµε µε µίξερ χειρός να αφρατέψουν για λίγα λεπτά. Όταν γίνουν σαν σαντιγί είναι έτοιµα. Απλώνουµε την κρέµα στην ψηµένη τάρτα. Στρώνουµε τα φρούτα.Λιώνουµε 2-3 κ.σ µαρµελάδα µε 2 κ.σ  νερό σε κατσαρόλα να ζεσταθούν.Σουρώνουµε το µείγµα και αλείφουµε τα φρούτα να γυαλίσουν.</p>
<p><strong> </strong></p>
<div class="time"><strong>Mερίδες: 10</strong></div>
<div class="time"><strong>Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div class="time"><a href="http://www.argiro.gr">www.argiro.gr</a></div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα