Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και καπνιστή πάπρικα

11 Φεβρουαρίου 2015

Υλικά για 4 άτομα 

4 μέτρια ψαρονέφρια

250γρ γραβιέρα

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή

150ml ελαιόλαδο

Αλατοπίπερο

Εκτέλεση


Στον πάγκο τις κουζίνας καθαρίζουμε με μαχαίρι τα ψαρονέφρια από ίνες και νεύρα και με το πίσω μέρος μιας κουτάλας η ένα μασατι τρυπάμε τα φιλέτα προσεκτικά να μην ανοίξουν.

Ύστερα τα αλατοπιπερώνουμε καλά και τα πασπαλίζουμε μέσα με την πάπρικα. Κόβουμε το τυρί σε μικρά μπαστουνάκια και γεμίζουμε τα φιλέτα πιέζοντας τα τυριά χωρίς να σπάσουν, κλείνουμε τις άκρες με μια οδοντογλυφίδα, τα λαδώνουμε και ψήνουμε στην σχάρα γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές .
Σερβίρουμε με πατάτες ψημένες στο αλουμινόχαρτο.

 

www.argiro.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ