Ράντονιτς: «Πανευρωπαϊκό σύμβολο ο Διαμαντίδης»

Στην Αθήνα έρχεται ο Ερυθρός Αστέρας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του top-16 της Ευρωλίγκας και ο τεχνικός των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως οι πράσινοι έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας.
Στη συνέχεια αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όπως είπε αποτελεί σύμβολο όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά ολοκλήρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Πάμε στην Αθήνα με απουσίες, καθώς ο Ντάνγκουμπιτς και ο Γιόβιτς είναι τραυματίες. Είναι δυο σημαντικοί παίκτες για το rotation της ομάδας μας και η έλλειψή τους ήταν εμφανής στα παιχνίδια με Κρκα και Ζαλγκίρις», είπε αρχικά ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. 
«Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά και να είναι στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Αυτό λέει πολλά για τη δυναμικότητά τους», τόνισε στη συνέχεια.
Για τον Διαμαντίδη είπε: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένα σύμβολο για το σύλλογο, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης έχουν και έναν δικό μας άνθρωπο, τον Νέλσον, που δίνει ποιότητα στην περιφέρειά τους. Αναμφίβολα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Για μας θα είναι το 38 παιχνίδι στη σεζόν και πρέπει να αντιδράσουμε μετά τις δύο σερί ήττες μας».

Σχετικά άρθρα