Παπαδόπουλος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

11 Φεβρουαρίου 2015

Χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνης θέλησε να κρατήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά από τη νίκη του Ηρακλή επί του Πανιωνίου με 2-0.

«Υπήρχαν κάποια προβλήματα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στην πίεση κυρίως της άμυνας, ο Πανιώνιος είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και εμείς κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε κυρίως στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια το διορθώσαμε αυτό και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλοι τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να σταματήσουν εδώ τα πανηγύρια, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Για εμάς το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πιο δύσκολο και θέλω να πω πως χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αυτή η ομάδα αξίζει την στήριξη του κόσμου, χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου τη Δευτέρα γιατί ο μεγάλος στόχος είναι ένας, το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Χουάντερσον, είπε: «Κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και βλέπουμε μόνο τη νίκη. Αυτό κάναμε σήμερα και πήραμε μια καθαρή νίκη. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να μπορέσουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά. Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα κοιτάμε και το κύπελλο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο, γιατί μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός και πρέπει να ξέρουνε ότι το αναγνωρίζουμε αυτό όλοι στην ομάδα. Αυτή η ομάδα νιώθω ότι έχει μεγάλη καρδιά».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...