Άμεση ανασύνταξη

Ο Περέιρα και οι παίκτες του αντί να «πατήσουν» την ΑΕΚ όπως περίμεναν 30.000 φίλοι του Ολυμπιακού στο ψύχος της Τετάρτης, «την πάτησαν» οι ίδιοι και έβαλαν μεγάλους μπελάδες τόσο για την πρόκριση στο Κύπελλο όσο και για το κλίμα στην ομάδα, ενόψει των μεγάλων ματς που ακολουθούν την άλλη εβδομάδα με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό. 
 
Ο Πορτογάλος ρίσκαρε υπερβολικά με τις 8 αλλαγές, η επιλογή του δεν τον δικαίωσε λόγω και την κακής απόδοσης των παικτών του απέναντι στην διψασμένη και αποφασιστική ΑΕΚ, με αποτέλεσμα την ισοπαλία που καθιστά δύσκολη την προσπάθεια στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ στι αρχές του Μάρτη.
 
Μέχρι τότε όμως υπάρχει πολύς δρόμος και άλλες προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό. Κυρίως να ξαναβρεθεί η ισορροπία στην ομάδα και η ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης που υπήρχε τον πρώτο καιρό του Περέιρα με τις σερί νίκες και την καλή απόδοση. Κι είναι αλήθεια ότι ο προπονητής έχασε αρκετούς πόντους με τις αποφάσεις του για το χτεσινό παιχνίδι, όμως φαίνεται πως κι ο ίδιος θα δει αλλιώς κάποια πράγματα σχετικά με την ομάδα ενόψει της συνέχειας. 
 
Σε πρώτο πλάνο μπαίνει το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη, στο οποίο θα αναζητηθεί η νίκη με καλή απόδοση ώστε να ξαναζεσταθούν κάπως όλοι μέσα και γύρω από την ομάδα. Και να ξαναφτιάξει η ατμόσφαιρα ενόψει του ταξιδιού στην Ουκρανία και της κρίσιμης αποστολής στη Λεωφόρο. Κι αμέσως μετά της ρεβάνς με την Ντνίπρο. Σε τρία ματς που θα κριθούν πολλά για τους στόχους του πρωταθλήματος και της ευρωπαϊκής διάκρισης. Κι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από νίκες σε μεγάλα παιχνίδια, καθώς εδώ και ένα χρόνο στην Ελλάδα έχει νικήσει μόνο μια φορά τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ (στο Κύπελλο) ενώ σε άλλα έξι ντέρμπι δεν τα έχει καταφέρει. 
 
Σήμερα θα φανεί και η σοβαρότητα των τραυματισμών του Φουστέρ και του Σαντάνα από το χτεσινό ματς. Αλλά και το πως θα διαχειριστεί ο Περέιρα στο Ρέντη το χτεσινό αποτέλεσμα και την εμφάνιση. 

Σχετικά άρθρα