Τι ενόχλησε τους ομολόγους του Βαρουφάκη στο Eurogroup

12 Φεβρουαρίου 2015

Όπως είχαμε προαναφέρει ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης στο στόμα του λύκου εχθές στο Eurogroup ή καλύτερα μόνος του στο κλουβί με τα λιοντάρια....

Το πρώτο Eurogroup της καριέρας του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν δύσκολο, οι ομόλογοί του περίμεναν με ενδιαφέρον να ακούσουν από το στόμα του υπουργού Οικονομικών τις προτάσεις της Ελλάδας, όπως σημείωναν προσερχόμενοι στη συνεδρίαση. Παρατήρησαν όμως και κάτι άλλο.

Όλοι συζήτησαν το ντύσιμό του, κυρίως το επώνυμο καρό κασκόλ που φορούσε στο λαιμό του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν για πολλούς λόγους το πρόσωπο της βραδιάς στο έκτακτο Eurogroup της Τετάρτης.

Πηγές από την ΕΕ, τις οποίες επικαλείται το Reuters, αναφέρουν ότι κάποιοι υπουργοί Οικονομικών εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι ο ανεπίσημος τόνος επεκτάθηκε και στο γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν έδωσε κάποια έγγραφα που θα σκιαγραφούσαν τις προτάσεις του, παρά μόνο έκανε προφορικές δηλώσεις.

Στο ίδιο δημοσίευμα, το διεθνές πρακτορείο παρατήρησε και τη συμπεριφορά του Ελληνα υπουργού στην πρώτη του συνάντηση με το γκρουπ των ομολόγων του, επισημαίνοντας ότι έκανε χειραψίες ξεκινώντας από το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στη συνέχεια προχώρησε στους υπόλοιπους. «Εδειχνε χαλαρός, με το κασκόλ διάσημου σχεδιαστή και το σήμα-κατατεθέν ανοιχτό πουκάμισο», αναφέρει ακόμη το Reuters.

www.madata.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....