Νέα ατυχία ο Φουστέρ!

Η ατυχία συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έσπασε ξανά το χέρι του, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε το προηγούμενο κάταγμα.
 
Ο Ισπανός τραυματίστηκε στην προθέρμανση του ντέρμπι με την ΑΕΚ και παρότι πονούσε πολύ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο από τη θέλησή του να βοηθήσει. Αυτό έγραψε ο ίδιος ο παίκτης πριν από λίγο στη σελίδα του στο facebook εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.
 
«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ξανα τραυματίστηκα με σπασμένο χέρι..Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας από τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατά λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά…Ήθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις. Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο..Λυπάμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα».
 
Ο Φουστέρ είχε τραυματιστεί τέλη Δεκέμβρη στο ίδιο σημείο στον αγκώνα και επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ένα μήνα. Τώρα θα χάσει τα ματς με τους Ουκρανούς στην Ευρώπη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Σχετικά άρθρα