Καμπ ενόψει Ρουμανίας για Εθνική

Δεκαοκτώ πολίστες καλούνται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών Θόδωρο Βλάχο, για διήμερο καμπ προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι την ερχόμενη Τρίτη (17/2) για τα προκριματικά του World League.

Είναι οι: Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Δημήτρης Τίγκας, Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Τσαλκάνης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Γαλανόπουλος (ΝΟ ΧΙΟΥ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ).

Οι «18» καλούνται να βρίσκονται το πρωί (10.45) του Σαββάτου(14/2) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις το Σάββατο (11.00-12.30 και 19.30-21.30) και μία την Κυριακή(10.00-12.00).

Η αναχώρηση για το Βουκουρέστι είναι προγραμματισμένη για το  πρωί (08.15) της Δευτέρας. Το παιχνίδι με την Ρουμανία την επομένη (17/2), για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου Ευρώπης, θα αρχίσει στις 17.30 τοπική ώρα.

Σχετικά άρθρα